Üzleti tippek

Fenyegetik a versenyhatóság vezetőjét

Fenyegetésképpen savval öntötték le a Gazdasági Versenyhivatal elnökének a szolgálati autóját – értesült a HavariaPress.

A hírügynökség információi szerint dr. Nagy Zoltán autója a napokban a VI. kerületben, egy Andrássy út melletti mellékutcában parkolt, amikor valaki kromofággal öntötte le a szolgálati Audit.

A rendőrök is megdöbbentek, hogy a tettesek szisztematikusan végiglocsolták a gépjárművet a maró folyadékkal, az első lökhárítótól a tetőn át a hátsó csomagtartófedélig; a több mint tízmilliós értékű autóban egymillió-kétszázezer forint kár keletkezett. Az elkövetők kifejezetten ezt az autót vették célba, ugyanis a szomszédos járműveknek semmi bajuk nem esett; a térfigyelő kamerákkal ellátott diplomatanegyedben egyébként sem jellemző az ilyen jellegű vandalizmus.

A rendőrség nyomozást indított a tettes felkutatására, vizsgálják azt is, hogy mely cégeknek okozhatott jelentős érdeksérelmet a Gazdasági Versenyhivatal valamely korábbi döntése.

A hírügynökség szerette volna megkérdezni dr. Nagy Zoltánt, hogy kapott-e korábban fenyegetést, a külföldön tartózkodó GVH-elnök azonban csak annyit üzent, hogy valóban leöntötték a szolgálati autóját, ezért feljelentést tett a rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik