Üzleti tippek

Megújult a Vezess.hu

Közel féléves munka után teljesen megújult a Vezess.hu magazin. 2001-es indulását követően ez az első olyan jellegű átalakulás, amely a teljes szerkesztőségi és felhasználói felületet érintette. A megújulással együtt más területen is beleerősített az oldal: a látogatók száma 2007 első negyedévében jelentősen nőtt, az áprilisi egyedi látogatók száma 344 957 volt.

Autós analógiával élve, most jött el az első modellváltás a lap életében: az eddigi modellfrissítéseket követően most teljesen új változattal rukkolt elő. Az eddigi pozitívumok megőrzése érdekében az arculat alig változott, a design a korábbihoz erősen hasonló – áll a lapot kiadó Sanoma közleményében. A ruha alatt azonban a „motor” teljes egészben új, modern és maximálisan megbízható. A Vezess.hu 2001. áprilisi működése óta ez volt első olyan jellegű átalakulás, amikor a teljes rendszert érintette a változás.

A látogatók száma folyamatosan, az internetes piacnál nagyobb ütemben növekszik. A napi átlagos felhasználók száma meghaladja a 30 ezret, de mivel a felhasználók átlagosan 2-3 naponta térnek vissza a lapra, a havi egyedi látogatószám az április adatok szerint 344 ezernél is magasabb volt.

A lap tartalma sok más helyen is elérhető: a weboldal tesztjei, adatbázisai, cikkei folyamatosan elérhetőek a Startlap nyitóoldaláról és autós rovatáról, valamint a FigyelőNet autós rovatából. Jelen van továbbá a Citromail kilépő oldalán, a napilapcsoport 27 országos weboldalán, a használt autók elérhetőek a Startapró adatbázisából. Nyomtatott formában állandó rovattal rendelkezik az EXIT programmagazinban, valamint az Üzlet és Siker című, kisvállalkozóknak szóló havilapban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik