Üzleti tippek

Derrick halálos fenyegetést kapott

Hétfőn az idős Derrick utoljára nyomoz a Duna Televízióban, ám a nagy sikerre való tekintettel a rajongóknak nem kell sokáig nélkülözniük a táskás szemű zsarut – és elmaradhatatlan társát, Harryt sem.

Stephan Derrick (Horst Tappert) és állandó partnere, Harry Klein (Fritz Wepper), a müncheni rendőrkapitányság gyilkossági csoportjának munkatársai 1974 és 1998 között 281 részben nyomoztak. A Duna tévén három éve kísérhetik figyelemmel a két rendőr munkáját. A nézők 85 részen át láthatták a korábban már Magyarországon is sugárzott epizódokat, majd megismerhették a hazánkban először a Duna Televízió által bemutatott, a kilencvenes években készült részeket is – e széria zárása a június 18-án este adásba kerülő darab.

A történet szerint Derrick az Európai Bűnüldözési Hivatal koordinációs igazgatója lesz, ám kinevezése előtt két héttel halálos fenyegetést kap. Az üzenet szerint nem éri meg, illetve nem éli túl azt a napot. Derrick úgy dönt, felkeresi a hír forrását – egy gyilkost –, aki 5 évvel ezelőtt az ő munkájának köszönhetően került börtönbe – közölte a tévétársaság.

A Duna Televízió arról tájékoztatta lapunkat, hogy a társaság megvette a Derrick-széria legkorábbi, Magyarországon eddig még szintén nem sugárzott epizódjait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik