Üzleti tippek

Debrecenben lesz az MR regionális stúdiója

Debrecenben lesz a Magyar Rádió (MR) észak-alföldi regionális stúdiója - közölte az MTI-vel kedden a helyszínen Lovász Attila, az MR Régiórádió vezetője.

Tájékoztatása szerint a Magyar Rádió igazodott Magyarország új regionális térképéhez, amikor átalakította regionális stúdióit. Hozzátette: öt központból áll a regionális hálózat: Győr, Szeged, Pécs és Miskolc mellett Debrecen lesz az észak-alföldi regionális stúdió központja, ahová integrálódik a nyíregyházi és a szolnoki stúdió. Ez azt jelenti, hogy a debreceni, a nyíregyházi és a szolnoki frekvenciákon ugyanaz a műsor szólal meg.

Elmondta azt is, hogy a megszokott műsorstruktúra júniusban még nem változik, júliusban és augusztusban bővül – sportműsorokkal és az eddig a Petőfi adón sugárzott Kabarécsütörtökökkel -, majd szeptembertől jelenik meg az új regionális műsor. A végső cél, hogy napi 12 órában sugározzanak a regionális stúdiók.

A stúdióközpontok kijelölésekor szakmai szempontokat vettek figyelembe – tette hozzá. Elmondta azt is, hogy a Magyar Rádió észak-alföldi regionális stúdiójában körülbelül húszan dolgoznak majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik