Üzleti tippek

Oroszországba tart a SkyEurope

admin
admin

2007. 05. 31. 16:26

Az orosz piacra tart a társaság, többek között ezért változik a SkyEurope Holding AG operatív vezetése.

A SkyEurope Csoport megalakulása óta az alapító, Christian Mandl töltötte be a vezérigazgatói pozíciót mind a tőzsdén jegyzett oszták holding cégben, mind pedig a szlovák központú leányvállalatban. Christian Mandl továbbra is ellátja az elnök-vezérigazgatói posztot a SkyEurope Holding AG-ben, azonban annak érdekében, hogy a stratégiai üzletfejlesztésre jobban tudjon összpontosítani, átadja a napi vezetői tevékenységet a szlovák központú leányvállalatban a jelenlegi vezérigazgató-helyettesnek Jason Bitternek, aki a SkyEurope Airlines vezérigazgatója lesz létrehozására – tudatta lapunkkal a légitársaság.

Az operatív vezetői poszt átadásával Christian Mandl hatékonyabban tud majd fókuszálni a SkyEurope stratégiai terveire, különösen az orosz piacra történő belépésre, és egy a csoporton belüli repülőgép lízing cég.

A változást kommentálva Christian Mandl elmondta: “Az egy természetes folyamat, hogy egy cégvezető egy idő után a napi üzletvezetést átadja egy profi csapatnak és a stratégiai üzletfejlesztésre koncentrál.”

Üzemeltetési vezérigazgató-helyettesként Jason Bitternek vezette be a Chronos programot, mellyel a SkyEurope járatainak pontos üzemeltetéséért felel. bilitásra koncentrálunk.”

2007. júniustól a SkyEurope Holding AG vezetősége Christian Mandl elnök-vezérigazgató; Nick Manoudakis pénzügyi vezérigazgató-helyettes és Jason Bitter üzemeltetési vezérigazgató-helyettesből áll.

A SkyEurope Airlines vezetőségi tagja Jason Bitter vezérigazgató és üzemeltetési vezérigazgató-helyettes; Nick Manoudakis pénzügyi; Karim Makhlouf kereskedelmi és Klaus Niedl humánerőforrás vezérigazgató-helyettes.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.