Üzleti tippek

Simon András és Baló György újra Az Estében

Borítékot adtak a miniszternek, tanúskodtak a bíróságon, erre emlékeznek a pénteki műsorban.

Krizsó Szilvia, Baló György, Rábai Balázs és Simon András együtt köszöntik a nézőket péntek este. Az MTV közszolgálati hírháttér műsorában, amit naponta közel félmillióan néznek, a négy műsorvezető együtt idézi fel 1110 adás, az elmúlt négy és fél év kiemelkedő pillanatait.

Az Este havonta átlagosan közel 3,5 millió felnőttet ér el legalább egy percre – áll az MTV közleményében. A 22 órától jelentkező műsort adásonként átlagosan 450 ezren nézik végig és 750 ezren kapcsolnak rá legalább egy percre. Közönségaránya a teljes népesség körében áltagosan 14 százalék.

Az Este 2004-ben Pulitzer emlékdíjat kapott, riportere, Schwajda Gergő a Monte Carlo-i televíziós fesztivál ezüstérmese lett, míg Baló György Kamera Hungária díjat kapott – dicsekedett a közlemény.

Pénteken este azokat a pillanatokat idézi fel egykori társaival Krizsó Szilvia, amelyek mérföldkövek voltak az Este életében.

Perek és pofonok. Az MTV hírháttér műsorából ismerhettük meg Párma Zsolt, az esztergomi Suzuki gyár alkalmazottjának történetét, akit jogellenesen, csalássorozattal távolítottak el munkahelyéről. A bíróság az Este felvételei alapján rekonstruálta a történteket, majd Párma Zsolt ártatlanságát mondta ki, akinek perében az Este riportere főtanú volt.

A közelmúltban élő adásban Krizsó Szilvia az akkori oktatási miniszterre, Magyar Bálintra nézett és átnyújtott neki egy borítékot: „Ebben a borítékban elviekben a holnapi matematika érettségi tételsor van.” Mert hiába őriztették a nyomdában biztonsági emberekkel a tételsort, sokakhoz jóval a kihirdetés előtt eljutott. Az Este riportere is szerzett belőle egyet, az eset nem maradhatott titokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik