Üzleti tippek

Minőségi Újságírásért-díj

admin
admin

2007. 05. 25. 15:34

Cseri Péter és Vitéz F. Ibolya az áprilisi díjazottak.

Minőségi Újságírásért Alapítvány által felkért zsűri – Bánki András, Bojtár B. Endre, Farkas Zoltán, Martin József Péter, Molnár Patrícia, Weyer Balázs – döntött a Minőségi Újságírásért-díj odaítéléséről.

A 2007. áprilisában megjelent cikkek közül válogatva a zsűri úgy döntött, hogy Cseri Péter a Népszabadság újságírója az Egészségünkre, Attila! (Népszabadság, 2007. április 14.) című cikkért, valamint Vitéz F. Ibolya, a HVG újságírója a Síngörbület (HVG, 2007. április 28.) című cikkért kapják a 90. és 91. Minőségi Újságírásért-díjat – tudatta szereksztőségünkkel az alapítvány.

Cseri Péter – aki második alkalommal veheti át a Minőségi Újságírásért-díjat – írása a költészet napjáról való rendhagyó megemlékezést eleveníti fel, amikor Csuja Imre és Pogány Judit mondott verseket véletlenszerűen megszólított járókelőknek.

Vitéz F. Ibolya – aki szintén második alkalommal veheti át a Minőségi Újságírásért-díjat – írása egy potom pénzen megvásárolt vasútépítő társaságról, és annak talányos csődhelyzetéről szól.

Az 1997-ben alapított Minőségi Újságírásért-díj 2007. évi működését a PricewaterhouseCoopers támogatja, a havonta odaítélhető díjat a Minőségi Újságírásért Alapítvány kezeli. A díjjal oklevél és nettó 200 ezer forint pénzjutalom jár.

Az eddig díjazott cikkek, a szerzők önéletírásai és a díjjal kapcsolatos információk megtalálhatók a www.minosegiujsagiras.hu honlapon.

A zsűri következő összejövetelét június közepén tartja, amikor a májusban megjelent cikkek közül válogat. A zsűri figyelmébe bárki ajánlhat cikket a díj honlapján keresztül.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.