Üzleti tippek

Megújult az Atrium magazin

admin
admin

2007. 05. 21. 15:36

A május–júniusi lapszámtól megújult arculattal jelenik meg az Atrium magazin.

A kéthavonta megjelenő magazin fő témája az építészet és a belsőépítészet. A lap célcsoportja az építészszakma mellett a vizuális kultúra iránt érdeklődő, magasan kvalifikált, magas kulturális affinitással rendelkező városi értelmiség.

Az átalakítás vezérelve ezért az építészeti minőség és vizuális igényesség mellett a felhasználóbarát szerkesztés és tartalom volt.

A családi házak bemutatása a szakma és a laikus érdeklődők számára egyaránt hasznos információs blokkal egészült ki. Nőtt a családi házak és a belsőépítészeti témák aránya. A magazin nyelvezete, szerkesztése közvetlenebb, érthetőbb és informatívabb lett.

A szakszerű ismertető szövegek mellett a családi házak mellékleteként olyan grafikailag is megkomponált infó oldal jelent meg. Ez az épület szabatos alaprajzai mellett a főbb szerkezetek anyagait, a beépítési paramétereket és a ház geometriáját is bemutatja. A hazai építészeti lappiacon egyedülálló módon ezt az információs oldalt az alaprajzok kritikai ismertetése, valamint az építészek személyes vallomása egészíti ki.

Az átalakítástól a kiadó a lap olvasópiaci pozíciójának megerősödését várja: kutatási eredményeikre támaszkodva könnyebben olvasható és szerethetőbb magazint hoztak létre, az építészeti minőség és a kivitelezés igényessége ugyanakkor a régi maradt.

A megújulást ATL kommunikáció és árushelyi promóció, valamint direkt marketing aktivitás kíséri május elejétől egészen június végéig.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.