Üzleti tippek

Il Ferrós szerződések a kukában

Több ezer ügyfél szerződéseit hagyta hátra az Il Ferro volt budapesti telephelyének udvarán. Minden szerződés tartalmazza a felek részletes adatait: adóazonosító jelét, személyi igazolvány számát, pontos címét – írja a híradó.hu.

A kidobott papírokat a Híradó stábja találta meg egy interjú után. A szomszéd telepen működik ugyanis az autókat matricázó cég, amelyiknek szintén nem fizet az Il Ferro. Múlt héten szó szerint teljesen kipucolták a cég budapesti irodáját: a nagy sietségben valószínűleg nem maradt idejük, hogy az ügyfelekkel kötött szerződéseket elvigyék.

Miután megszűnt a cég, több ezer hivatalos dokumentumot és szerződést raktak ki a fal mellé. A BRFK helyszínre érkező nyomozói megtalálták azokat az átutalási szelvényeket, amelyeket már nem küldött el az Il Ferro az ügyfeleknek. A helyszínelők lefoglalták az udvaron heverő több ezer oldal dokumentumot. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomoz.

Minden szerződés tartalmazza a felek részletes adatait is: adóazonosító jelét, személyi igazolvány számát, pontos címét és telefonszámát, illetve a kocsik adatait is, sőt több száz olyan papírt is talált a Híradó stábja, amelyeken fénymásolva van a személyi igazolvány, az adóazonosító kártya, a jogosítvány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik