Üzleti tippek

Praktiker: reklámszerződés az Albacomppal

A székesfehérvári Albacomp kosárlabdacsapatának szponzora lett a Praktiker. A barkácsáruház-lánc a háromszoros magyar bajnok mezein is látható, de egy alapítványon keresztül az utánpótlást is segíti.

A Praktiker korábban az egyéni sportot támogatta azzal a lépésével, hogy Erdei Zsolt bokszvilágbajnokkal kötött reklámszerződést. Az együttműködés még azelőtt jött létre, hogy Madár megszerezte volna első bajnoki övét. A reklámstratégia központjában mostanában Prakti kutya áll, aki a rendszeresen látható a televíziós szpotokban. Az animációs figura a Scholz&Friends reklámügynökség kreatív ötlete alapján valósult meg.

Az Albacomp szponzorálásával a Praktiker ismét a versenysport oldalára állt – mondta Dömötör Péter, a Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft. marketingigazgatója. Az élsport alkalmas arra, hogy a Praktiker nevét és hírnevét minél több vásárlóhoz eljuttassa, hiszen fokozott médiaérdeklődés kíséri – tette hozzá.

A szponzoráció keretében a Praktiker reklámtáblákkal lehet jelen a székesfehérvári sportcsarnokban, a kék-sárga logó pedig a játékosok nadrágján látható. A Dávid Kornél Kosárlabda Alapítványon keresztül a cég az utánpótlás-nevelést is támogatja. A reklámszerződést határozott időre, egy esztendőre kötötték a felek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik