Üzleti tippek

Tanácsadó lesz az [origo] értékesítési igazgatója

Az uniós üzletágért felel az AAM-nél Mester Sándor, aki hat év után hagyja ott a T-Online-t.

Mester Sándor az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt.-nél folytatja karrierjét, ahol az EU-üzletágat vezeti. Feladata, hogy a tanácsadó cég munkatársainak ismereteit és tapasztalatait az Európai Unió által támogatott országfejlesztő projektek megvalósításában kamatoztassa.

Az üzletember 2007 februárjáig a T-Online Magyarország Zrt.-nél dolgozott csaknem 6 éven keresztül, ebből az utóbbi négy évet az [origo] értékesítési igazgatójaként töltötte. Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az [origo] online médiaportfolió bevételei e négy év alatt csaknem megnégyszereződtek. Ezelőtt Brüsszelben, az ETIS nemzetközi távközlési-informatikai szövetség központi irodáját vezette és a tagságért felelős igazgató posztját is betöltötte. A belgiumi küldetést megelőzően a Scala Magyarország ügyvezető igazgatójaként dolgozott, korábban pedig az IDG Magyarországnál, ahol tízéves munkaviszonya alatt főszerkesztője volt a Computerworldnek és a PC Worldnek is.

Mester Sándor aktív részese volt az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) megalakításának – néhai Gyurós Tibort, a szövetség első elnökét támogatva. Mester Sándor kezdeményezte az idén 10. születésnapját ünneplő Magyar Vezető Informatikusok Szövetségének (VISZ) megalapítását, a szervezet létrejöttekor pedig ő töltötte be a társelnöki posztot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik