Üzleti tippek

Lovagkeresztes lett Sas István

Reklámszakembereket és újságírót is kitüntetett Sólyom László.

A hazai reklámszakma fejlesztése érdekében végzett három évtizedes tevékenysége elismeréseként a Magyar Köztársaság elnöke március 15-én Sas Istvánnak, a Magyar Reklámszövetség elnökségi tagjának, Balázs Béla-díjas rendező, Érdemes Művésznek sokoldalú művészi munkássága elismeréseként a Magyar Reklámszövetség javaslatára a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta.

A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át munkásságáért Szántó Péter író, újságíró, a Noguchi&Peters Communications Kft. kelet-európai elnök-vezérigazgatója is.


A Nők Lapja újságírója, Soltész Ágnes is megkapta a Magyar Köztársaság Érdemkeresztje kitüntetést.


Soltész Ágnes évtizedek óta a Nők Lapja levelezési rovatában dolgozó újságíróként rengeteg embert juttatott segítséghez, másoknak pedig megteremtette a lehetőséget arra, hogy adományaik biztosan a leginkább rászorulóknak jusson – tudta meg szerkesztőségünk a Nők Lapját és lapunkat is kiadó Sanoma Budapestttől. Soltész Ágnes fő szervezője és évek óta koordinátora a Nemzeti Alapítvánnyal közös Nők Lapja programnak, a Cserevakációnak, melynek során több száz kisjövedelmű család nyaraltathatta gyermekeit – örök élményekhez juttatva a gyerekeket, és a barátságon kívül némi anyagi juttatáshoz is a pótszülőket.


Soltész Ágnest a minisztérium terjesztette fel a Magyar Köztársaság Érdemkeresztje kitüntetésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik