Üzleti tippek

Főszerkesztőváltás a Petőfi Rádió és az MR Online élén

A Magyar Rádió elnöke felkérte Farkas Györgyöt az MR Online szerkesztőség vezetésére, valamint Csillag Jánost a Petőfi Rádió főszerkesztői posztjára.

A Magyar Rádió Zrt. Kommunikációs Osztályának a közleménye szerint Farkas György az elmúlt időszakban a Petőfi Rádió adófőszerkesztői posztját töltötte be. A rádiós szakember a Magyar Rádió Kossuth, illetve Petőfi adóin több mint egy évtizedes munkája során számos műsort szerkesztett, vezetett, és több televíziós hírműsor szerkesztője is volt.

“Az MR Online teljes tartalmi és formai megújulás előtt áll, és a jövőben az eddigieknél hangsúlyosabb szerepet kap a megújuló Magyar Rádióban. Ehhez találtuk meg a megfelelő embert”, jegyezte meg Such György, a Magyar Rádió elnöke a közleményben.


Csillag János pedig az RTV részletes főszerkesztői posztját töltötte be ezt megelőzően – olvasható a közleményben. Such György kifejtette, hogy a Petőfi adó-főszerkesztőségét olyan szakember vezeti ezután, aki korábbi rádiós és média tapasztalatai segítségével zökkenőmentesen és sikeresen tudja véghezvinni az adó megújulását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik