Üzleti tippek

Négyszázötvenmillió a Postától

admin
admin

2007. 03. 05. 07:48

A Magyar Posta Zrt. nettó 450 millió forint keretösszegű tárgyalásos közbeszerzési eljárást írt ki médiatervezésre és vásárlásra – tartalmazza a Közbeszerzési Értesítő.

A tender magába foglalja a PR- és marketingcélú hirdetések megjelentetését, illetve az elektronikus és on-line médiában, valamint a kültéri hirdetési felületeken történő megjelenést. A nettó 450 millió forint keretösszegből 300 millió forint a fix érték, míg 150 millió forintot opcionálisan vehet igénybe az ajánlatkérő, mindenkori igényei szerint.

A részvételi jelentkezés beadásának határideje 2007. március 26., az eredményhirdetés várhatóan április 10-én lesz. Ezután a szerződés megkötésétől számított egy évig kell a nyertesnek teljesíteni a megbízást. A jelentkezőktől a kiíró elvár az előző három évben legalább évi 1 milliárd forintos árbevételt, feltétel az is, hogy a közbeszerzés tárgya szerinti forgalma érje el éves árbevételének legalább 70 százalékát.

A cégnek igazolnia kell azt is, hogy az elmúlt három esztendőben összesen legalább 450 millió forint értékben fejezett be legfeljebb három különböző megrendelő részére teljesített médiatervezési és vásárlási megbízást.


vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.