Üzleti tippek

Nika György veszi át D. Tóth Kriszta posztját

admin
admin

2007. 02. 19. 12:52

Márciustól Nika György vezeti a Magyar Televízió brüsszeli irodáját. A posztot az elmúlt három évben betöltő D. Tóth Kriszta az MTV budapesti központjában folytatja a munkáját.

Az MTV elnöke szerint „D. Tóth Krisztának kiemelkedő személyes érdemei” voltak. Rudi Zoltán nemzetközi tapasztalatai, szakmai kvalitásai alapján kérte fel brüsszeli tudósítónak Nika Györgyöt, mert – mint mondta – „Nika tudása garancia arra, hogy az MTV nézői továbbra is pontos és gyors tájékoztatást kapjanak az Európai Unióban történtekről.”

A 32 éves D. Tóth Kriszta 2004 óta vezette a Magyar Televízió brüsszeli irodáját. A hazatéréséről újságíróként és édesanyaként döntő D. Tóth Krisztát az MTV budapesti központjában olyan új kihívások, feladatok várják, amelyekben hasznosíthatja műsorvezetői és újságírói kvalitásait, valamint nemzetközi tapasztalatait – áll a társaság közleményében, arra azonban nem tér ki, hogy ezek milyen feladatok is lesznek.

A Magyar Televízió új brüsszeli tudósítója, a 49 éves Nika György a Közgazdasági Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán végzett. A Híradó főszerkesztőjeként 2004-ben igazolt az MTV-hez, ahol egy ideig megbízott hírigazgató is volt, de a II. János Pál pápa halála körüli fiaskó miatt távozni kényszerült. Eközben külpolitikai műsorokban is dolgozott: másfél éve a Panoráma házigazdája.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.