Üzleti tippek

A TV2 hősei

Ahogy közeledik a világ teljes összeomlása, egyre több polgár ébred rá, hogy emberfeletti képességekkel rendelkezik – legalábbis a TV2 legújabb sorozatában. Repülő emberek és időt megállító asszonyok a képernyőn.

A Hősök (eredeti nevém: Heroes) szereplői egymás után arra jönnek rá, hogy milyen különleges képességekkel is rendelkeznek.

A március 4-én induló sorozat első részének tartalmát – a sorozatkedvelők tájékoztatásául – az alábbiakban közöljük:

Ahogyan a teljes apokalipszis árnyéka lassan rávetül a Földre, Indiában egy genetikus professzor, Mohindel Suresh édesapja eltűnése után nyomozva váratlanul felfedez egy titkos elméletet: élnek közöttünk különleges képességekkel rendelkező emberek. Egy fiatal álmodozó, Peter Petrelli megpróbálja meggyőzni bátyját, Nathant, egy könyörtelen politikust, hogy képes repülni. Egy gimis szurkolócsapat vezetője, Claire Bennet felfedezi sérthetetlenségét, hirtelen minden sérülésből szinte azonnal meggyógyul.

Időközben átlagos emberek a világ minden pontjáról kezdik gyanítani, hogy képességeik jelentősen meghaladják embertársaikéit. Egy egyedülálló anya, aki kisfiával a mindennapi megélhetés előteremtéséért küszködik, felfedezi, hogy tükörképe titkokat hordoz. Isaac Mendez, egy tehetséges fiatal festő, akinek drogfüggősége lassan tönkreteszi az életét, úgy hiszi, a jövendőt festi meg képein, míg Japánban egy üzletember, Hiro Nakumura számára kiderül, hogy pusztán akaratával képes megállítani az időt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik