Üzleti tippek

Egymillió felett a Startlap

Több mint egymillió egyedi látogató kattintott a linkportálra. Az álomhatár átlépését nemcsak a portál üzemeltetője, de a konkurensek is figyelték.

Rendkívül dinamikusan növekedett a hazai internetes piac az elmúlt időszakban. A Startlap internetes linkportál egyedi látogatóinak száma meghaladta az 1 milliót.

Egy év alatt 63 százalékkal nőtt a Sanoma Budapest által üzemeltett webhely látogatotsága. Február 13-án ugyanis 1 015 821 látogató kereste az oldalt, míg az elmúlt év azonos időszakában még naponta átlagosan 645 ezren nézték.

A hazai internetes oldalak látogatottságát mérő Medián Webaudit adatai mellett különböző piackutatások a lap ismertéségét mutatják. A lapunkat is kiadó Sanoma közleménye leszögezi: a TGI Magyarország 2006-os márkaismertségi kutatása szerint például a 2005-ben a Superbrand címet is megszerző Startlap a legismertebb hazai internetes márka volt. A tavalyi 47 százalékos eredménnyel olyan portálokat is maga mögé utasított, mint a 43 százalékos ismertségű [origo] vagy a 16 százalékos ismertséget elérő Index.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik