Üzleti tippek

Nyolc uniós pályázatot hirdetnek meg tavasszal

Az ország minden részén, vagy legalább egy-egy régióban elérhető új pályázati kiírásokra lehet számítani március–áprilisban az Új Magyarország fejlesztési terv keretében – írja a Világgazdaság.

A napokban meghirdetett öt pályázat után további nyolc felhívás várható áprilisban a gazdaságfejlesztési operatív programban (gop) – értesült a Világgazdaság. A hálózati infrastruktúra létrehozását támogató pályázat keretében az ország hátrányos helyzetű, üzletileg kevésbé vonzó kistérségeiben valósulhatnak meg informatikai fejlesztések, projektenként minimum 50 millió, maximum 250 millió forintos támogatással.

A vállalati szervezet, korszerű folyamatmenedzsment, az ipari parkok telephely- és szolgáltatási, valamint a logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztését ösztönző kiírás támogatása projektenként 50–300 millió forint. Tavasszal hirdetik meg a minőség-, környezet- és egyéb irányítási rendszerek, szabványok bevezetését segítő pályázatokat is. Emellett a gop keretében két kutatás-fejlesztési (K+F) felhívásra is lehet számítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik