Üzleti tippek

Átnyergelt a Rowland

A Publicis Consultants hálózatához csatlakozott a Rowland PR ügynökség.

A cég Publicis Consultants Budapest néven csatlakozik a multinacionális vállalati kommunikációval és PR-rel foglalkozó nemzetközi hálózathoz.

Az ügynökség névváltása fontos eleme egy megújulási folyamatnak – áll a cég közleményében. Az elmúlt 16 éves működés során a Rowland komoly és széleskörű tapasztalatra tett szert a hazai kommunikációs piacon. A magyar ügynökség szakmai tapasztalata és a Publicis Consultants | Worldwide nemzetközi háttere valódi előnyt jelenthet a jelenlegi és jövőbeli ügyfeleknek.

„A Publicis Consultants Worldwide szakmai sokszínűsége, dinamikus fejlődése, emberközeli gondolkodása nagyon közel áll hozzánk.” – nyilatkozta Egriné Matisz Tünde, a magyar cég vezetője. „Egymásra találásunk mindkettőnk számára izgalmas szakmai kihívásokat tartogat.”

A Publicis Consultants Worldwide alelnöke, Pascal Beucler kiemelte, hogy a közép-európai terjeszkedés stratégiájuk fontos része.

A Rowland 1991 óta működik Magyarországon, 2000 óta a Saatchi & Saatchi Kft. önálló divíziójaként, és az ígéretek szerint továbbra is így működik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik