Üzleti tippek

A TBWA az év nemzetközi reklámügynöksége

A világ egyik legjelentősebb marketingkommunikációs szaklapja, az Adweek magazin a TBWA-t választotta az év nemzetközi reklámügynökségének.

A magazin a döntést a TBWA kiemelkedően magas színvonalú kreatív teljesítményével, stabil növekedésével és hálózatának szembeötlő fejlődésével indokolta.

A TBWA először 2004-ben nyerte el az „Év Ügynöksége” címet, akkor az Advertising Age magazin jóvoltából, így most 3 éven belül másodszor fordul elő, hogy valamelyik top szaklap a TBWA-t választja a legjobbnak – áll a lap közleményében. Az Adweek főszerkesztője kiemelte, hogy a döntés során nem az üstökösszerű hirtelen növekedést szerették volna értékelni, hanem elsősorban azt figyelték, hogy mely ügynökség képes a meglévő ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások kiszélesítésével és a kreatív színvonal tartósan magas színvonalon tartásával üzleti növekedést elérni.

Az Adweek mellett természetesen az Advertising Age is elkészítette listáját a legjobbnak ítélt ügynökségekről. Idén ezen az úgynevezett „A” listán is a TBWA amerikai irodája végzett az 1. helyen, bár a tekintélyes szaklap ezúttal az „Év Ügynöksége” címet a fogyasztóknak ítélte, felhívva ezzel a figyelmet az internetes tartalmak és a vírusmarketing szerepének látványos előretörésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik