Üzleti tippek

Carnation – bővült a menedzsment

Idén januártól Duna János partnerkapcsolati igazgatóként folytatja pályafutását a menedzsmentben, míg Parrag Krisztina vezető tanácsadó a Carnation ügyfélkapcsolati igazgatójává lépett elő.

Duna János hetedik éve erősíti a Carnation csapatát, és az utóbbi két évben ő töltötte be az ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciót. „Partnerkapcsolataink magas szintű vezetése eddig megoldatlan feladat volt a cégben. János ügyfélkapcsolati igazgatóként már bizonyított, ezért is örültem, hogy elfogadta a felkérést” – emelte ki Tóth Krisztián vezérigazgató.

Az így megüresedett ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciót szintén házon belül töltötte fel az ügynökség. „Külön öröm számomra, hogy egy hölgy taggal bővülhet a Carnation operatív vezetősége” – tette hozzá Tóth Krisztián.

Parrag Krisztina 2002-ben tanácsadóként csatlakozott a Carnationhöz, diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem szerezte, vezetés-szervezés szakirányon. Egyetemi évei alatt a Rajk László Szakkollégium tagja, gyakorlatát a Kirowski Zrt.-nél töltötte, majd az Arthur Andersennél helyezkedett el vezetési tanácsadás területen. 2005-től a Carnation vezető tanácsadójaként a tanácsadói és projekt menedzseri divízió vezetője volt.

Duna János feladata a Carnation hazai és nemzetközi partnereivel szorosabb üzleti kapcsolatok és az ehhez kapcsolódó divízió kiépítése. Új feladatai mellett az ügynökség legnagyobb ügyfeleinek egy része továbbra is direktben hozzá tartozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik