Üzleti tippek

Minősített vállalkozással működik együtt a Tectura

Globális stratégiai szövetséget kötött a XAPT, a Microsoft Dynamics megoldások magyar és közép-kelet európai szállítója és a Tectura, amely a Microsoft integrált üzleti alkalmazásainak globális megoldásszállítója a közép- és nagyvállalati piacon.

Ez a stratégiai partnerség az XAPT-ot a Tectura exkluzív szövetségi rendszerének részévé teszi, és elősegíti a további szoros üzleti együttműködést. Az XAPT szövetségbe integrálásával a Tectura egy újabb kulcsfontosságú partnerrel gyarapodott, amellyel megosztja horizontális és vertikális iparági megoldásait, valamint a best practice-eket. Ez a törekvés a magyarországi közép- és nagyvállalatok számára is jelentős előnyökkel jár.

Az XAPT és a Tectura számára a szövetség elsődleges célja, hogy biztosítsák a Microsoft Dynamics bevezetések során a minőséget, hatékonyságot és sikert minden egyes ügyfél számára. A szövetség, mindkét fél számára kizárólagosságot biztosít. A Tectura elkötelezett arra, hogy Microsoft Dynamics-projekteket Magyarországon kizárólag az XAPT-tal valósít meg, és hasonlóképpen az XAPT a Tecturával fog együttműködni minden olyan nemzetközi feladaton, ahol a Tectura helyi irodával rendelkezik.

A Microsoft Dynamics-alapú üzleti megoldások piaca jelentősen nő Magyarországon, amely az XAPT tevékenységének is köszönhető. 2006-ban a Microsoft Dynamics a piac vezetőjévé vált a középvállalati szegmensben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik