Üzleti tippek

Ipartestületek csatlakoznak a lánctartozás-figyeléshez

Az elmúlt hetekben mintegy 50 helyi ipartestület jelezte csatlakozási szándékát az Eye Watch által 2006. novemberben meghirdetett franchise-rendszerhez - közölte az Eye Watch Global Network Kft.

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Eye Watch Global Network Kft. még 2006. november 23-án kötött franchise szerződést, amelynek értelmében az IPOSZ belép az Eye Watch lánctartozás-figyelő és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó franchise rendszerébe.

A vállalkozás által kidolgozott rendszerrel átfogó megoldást kínálnak a kis- és középvállalkozásoknak pénzügyi biztonságuk erősítésére a szerződéskötéstől a számlakiegyenlítésig. A cég szerint az újabb tartozási láncok kialakulásának az információhiány a legfőbb oka, ezért szükség van olyan országos és helyi szinten működő kapcsolatokra, amelyek a vállalkozókat közvetlenül képesek megszólítani.

Az országot behálózó érdekvédelmi szervezetek bevonásával működtetett Eye Watch franchise-rendszer népszerűségét és működésének eredményességét a csatlakozó helyi szervezetek számának dinamikusan növekedése egyértelműen jelzi. Becslések szerint az Eye Watch franchise-rendszer az év végére közel 200 partnerrel rendelkezik majd, ezzel pedig közvetetten mintegy 40 ezer vállalkozás fokozott és folyamatos védelmét képes támogatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik