Üzleti tippek

Pesti Est: új főszerkesztő

admin
admin

2007. 01. 08. 10:51

A Holokauszt Emlékközpont egykori ügyvezetője lett a kulturális programajánló első embere.

Az eddigi főszerkesztő, Galambos Attila távozása után a lapnál bejelentették: cégen belül keresik az új vezetőt. Ennek megfelelően az újdonsült főszerkesztő, Darányi András már hetedik éve a cég munkatársa. A változásról hírt adó közlemény Darányiról ezt írja: új pozíciójában feladata egy olyan tartalomszerkesztőség kialakítása, amely hatékonyan dolgozza fel a – legszélesebb értelemben vett – kulturális élet programjait úgy, hogy az könnyen, gyorsan megtalálható és értelmezhető legyen mind a Pesti Est, mind az országszerte megjelenő Est Lapok print kiadványai, valamint az est.hu portál olvasói számára is.

Munkájáról így vall: „A célom egyszerű – az egyik ember tudása, alkotása, műve és a másik ember kíváncsisága közötti legrövidebb út megmutatása. Ezekkel a dolgokkal ügyködik a szerkesztőség nap mint nap.”

Darányi András a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogász diplomát. A Pesti Estet megelőzően a Holokauszt Emlékközpont ügyvezető igazgatója, majd a nemzetközi és társadalmi kapcsolatok igazgatója volt. 2000 óta főmunkatársa a Pesti Estnek, 2005 tavaszától a lap felelős szerkesztője. Kiemelt szerepet játszott a tavaly megvalósult arculati és tartalmi frissítés munkálataiban – zárul a közlemény.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.