Üzleti tippek

Beborult a lapterjesztés

admin
admin

2007. 01. 03. 17:01

Január elsejétől a nagyvárosokban egy új cég vette át az előfizetéses lapok terjesztését. Indulása komoly presztízsveszteséget okozott a kiadóknak.

A MediaLog Fiege Zrt.-t a legnagyobb hazai kiadók éppen azért hozták létre, hogy a sok hiányossággal működő Magyar Posta Hírlapelőfizetési üzletágától (A Helir-től) átvegye a terjesztést, és jobb minőségű szolgáltatást nyújtson. A legtöbb probléma ugyanis a késedelmes kiszállításokból adódott, illetve abból, hogy a magazinokhoz csomagolt termékminták és ajándékok eltűntek vagy megsérültek.

A céget a lapunkat is (és számos magazint) kiadó Sanoma, a Népszabadságot, a Nemzeti Sportot és a Blikket is kiadó Ringier alapította, akkor még Médialogisztika Zrt. néven. Ígéretük szerint a kiszállítás pontosabbá válik, és jobb minőségű lesz az ügyfélszolgálat is.

Az indulás azonban nehézkesre sikerült. A cégben résztvevő Népszabadság például címlapján kért elnézést a kellemetlenségekért. A Magyar Hírlap cikke megemlíti, hogy sok előfizető nem kapott lapot, míg több olyan ember is kapott példányt, aki már rég lemondta azt.

A Medialog Fiege Zrt. képviselőit egyelőre nem tudtuk elérni, de a cégben társtulajdonos német Fiege vezérigazgatója lapunknak korábban elmondta: az előfizetői adatbázist is a Magyar Postától veszik át, így annak megbízhatóságáért nem tudnak garanciát vállalni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nyíregyháza, 2016. december 27.
Vásárlók egy telekommunikációs üzletben a karácsony utáni leárazás idején Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában 2016. december 27-én. Az ünnep után megkezdődött az üzletekben a hagyományos év végi leértékelés.
MTI Fotó: Balázs Attila

Jobban élünk, mint tíz éve

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.