Üzleti tippek

Lejár Friderikusz szerződése

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy távozik Friderikusz Sándor az ATV-től, a csatorna vezérigazgatója azonban csak azt erősítette meg, hogy valóban lejár az műsorvezetővel kötött szerződésük.

Friderikusz Sándor, az ATV-n naponta jelentkező közéleti-politikai háttérműsor házigazdája januártól már nem dolgozik a csatornánál – állítja a Magyar Nemzet. A lap mindezt a műsor hatalmas költségeivel, valamint a műsorvezető és a csatorna menedzsmentje közti konfliktussal magyarázza. A produkciós irodától máris több munkatárs kényszerült távozni, ők más sajtótermékeknél próbálnak elhelyezkedni.

Rájuk hivatkozik információforrásként a lap, mely megkérdezte a csatorna igazgatóját is, aki azonban nem erősítette meg a hírt. Bohács Zoltán közölte, hogy valóban lejár Friderikusz szerződése, de „nincs ok arra, hogy azt ne hosszabbítsuk meg”. A vezérigazgató elmondása szerint a Friderikusz most című műsor a csatorna nézettségi átlaga fölött teljesít. „Magam is tudok róla, hogy Friderikusz stábjából többen távoznak, de a gárdát maga a műsorvezető menedzseli – mondta az ATV első embere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik