Üzleti tippek

Makúsz: mindenki maradt

A Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége díjakat és megerősített pozíciókat adott át.

A szombati tanulmányi napon a szövetség alapításának 15. évfordulója alkalmából alapított díjakat adott át a MAKÚSZ négy tagja számára.

A MAKÚSZ örökös tagjává fogadta két korábbi elnökét: dr. Szennay András OSB, emeritus főapátot és Boór János, filozófus, lapszerkesztőt. Nívódíjban részesítette Mohayné Keresztes Ilona szerkesztőt, a Magyar Rádió munkatársát, kiváló rádiós munkája és a szövetségben végzett tevékenységéért, valamint a MAKÚSZ Táncsics-díjasainak kuratóriuma ígéretes pályakezdésének elismeréseképp Sinkó Ferenc-díjat adományozott Erhardt Ágoston szerkesztő, a Duna Televízió vallási szerkesztőségének munkatársa részére.

Ugyanezen a napon megerősíteték az elnökséget is. Így posztján maradt Szikora József elnök, a Magyar Katolikus Rádió közéleti műsorainak főszerkesztője és Gebauer Szabolcs főtitkár, a Duna Televízió munkatársa is. A MAKÚSZ tagsága megtartotta pozíciójában az elnökség tagjait: Sajgó Szabolcs SJ-alelnök, lelki vezetőt, a MANRÉZA lelkiségi központ vezetőjét, Czoborczy Bence alelnököt, a Keresztény Élet katolikus hetilap főszerkesztőjét, Neumayer Katalint, a Magyar Kurír internetes hírportál főszerkesztőjét, Czakó Gábor írót, Kipke Tamást, az Új Ember katolikus hetilap főszerkesztő-helyettesét és Szerdahelyi Csongort, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Sajtóirodájának vezetőjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik