Üzleti tippek

Jótékonysági aukciót indított a Sanoma

Ötcsillagos sztáraukció néven internetes licit indult a teszvesz.hu online aukciós piactéren. Az október 12. és november 16. között zajló árverésen ismert zenészek, sportolók, színészek és a média képviselői bocsátják áruba személyes tárgyaikat, a befolyt összeget pedig az Együtt a Leukémiás Gyerekekért Alapítvány javára ajánlják fel.

Az Ötcsillagos sztáraukció keretében összesen tíz, vagyis hetente kettő sztár személyes tárgyaira lehet licitálni. Gálvölgyi János például bohócgyűjteménye egyik kedves darabját, Cseh Laci EB-s úszómezét, Tóth Vera megasztáros fellépőruháját ajánlja fel; Farkas Berci 1980-ban, űrutazása idején a Bajkonuri Űrközpontot is megjárt bélyegzett borítékot, Bagi Iván zsebóráját, Gundel Takács Gábor többek között pénzgyűjteménye egy értékes darabját, bögréjét, Koltai Róbert most forgatott Megy a gőzös című filmjének fontos kellékeit – pakli kártya és pengők, Galambos Lajcsi pedig egyik értékes trombitáját ajánlotta fel. Schobert Norbi sportruhát, Rubint Réka pedig egyik sportcipőjét adja.

A sztárok tárgyaira a FigyelőNetet is kiadó Sanoma Budapest teszvesz.hu online aukciós piacterén lehet licitálni regisztrációt követően. Az aukciók egyforintos kikiáltási árról indulnak, minden tárgyra egy hétig lehet licitálni; a legmagasabb összeget felajánló viheti el a kiválasztott tárgyat. A nagyobb értékű személyes tárgyak mellett a sztárok több kisebb értékű ajándékot is felajánlanak (dedikált CD-k, könyvek, sportmezek), hogy minél többen részt vehessenek a virtuális versengésen. A licitálók telenon vagy SMS-ben is leadhatják ajánlataikat.

A 2006. november 16-ig zajló online árverés során befolyt összeget a szervezők teljes mértékben az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára ajánlják fel. A befolyt összeget 2006. december 6-án, Mikulás napján kapják meg a gyerekek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik