Üzleti tippek

Majka, Ábel Anita és Kapócs Zsóka egy szobában

Októbertől megújul a Danubius Rádió reggeli műsora. Három új hanggal bővül a stáb, mostantól Majka, Ábel Anita és Kapócs Zsóka ébreszti a hallgatókat Lovász úr mellett.

Új címmel, új hangokkal, új és megújuló műsorelemekkel, még több játékkal – mint például az „Ezerrel játszunk a Danubiuson” – és új reggeli műsorral találkozhatnak októbertől hétköznap reggelenként a Danubius Rádió frekvenciájára hangolók.

A rádióhoz igazolt három új műsorvezető mindegyike belekóstolt már a műsorvezetésbe, Majka vezette a BeleValó Világot és máig a Cool TV műsorvezetője, Ábel Anita öt évig ébresztette a nézőket az RTL Klubon, Kapócs Zsóka pedig nemrégiben debütált az RTL Klub Szombat esti lázában.

A reggeli műsorban Lovász Úr továbbra is jelen lesz, de mostantól minden reggel Majkával gondoskodik a hallgatók vidám ébresztéséről.

Október 2-tól pedig elindul a gigantikus nyereményjáték, az „Ezerrel játszunk a Danubiuson” Rózsa nénivel a Danubius Csiliben. Rózsa néni az utcán osztogat ezreseket, egy állítólag az Egyesült Államokban elhunyt magyar származású milliomos végakaratát teljesítve. A Danubius ezt napi félmillió forinttal megtoldva hirdetett játékot az ezresek sorszámával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik