Üzleti tippek

Riválist kapott a Széchenyi Kártya

A HVB Bank egy olyan hitelkonstrukciót dolgozott ki, amely mind a Széchenyi kártyánál, mind a piac konkurens termékeinél kedvezőbb feltételeket nyújt. A Hitelautomata Extra már a legkisebb cégek számára is hozzáférhető folyószámlahitel, 5 millió forint éves nettó árbevételtől igényelhető, tárgyi fedezet nélkül.

A speciálisan a kis- és középvállalatok (kkv) igényeire kialakított ajánlat gyors, egyszerű és rugalmasan alkalmazkodik a folyton változó finanszírozási igényekhez. Olyan folyószámlahitel, amely szabadon felhasználható. Igényléséhez a bank nem kér üzleti tervet, és egyszerűsíti a hitel felvételét, így például a Széchenyi kártyával szemben a Hitelautomata Extrához még magas hitelösszeg igénylésekor sem kell tárgyi fedezetet nyújtani, elegendő a vállalkozás tulajdonosainak készfizető kezességvállalása.

A hitelkeret összege a cég éves nettó árbevételének akár 15 százalékát is elérheti. Jelenleg már évi 11 százalékos kamat mellett is folyósítják úgy, hogy a hitelért a Hitelgarancia Zrt. vállal kezességet. Ezek mellett az előnyök mellett bármelyik HVB kisvállalkozói számlacsomag igénylése esetén ingyenes Cirrus/Maestro bankkártya jár a számlához. Újdonság, hogy a felvett hitel összege 500 ezertől akár 25 millió forintig terjedhet, még akkor is, ha a vállalat nem rendelkezik a másutt előírt egyéves problémamentes hitelmúlttal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik