Üzleti tippek

Fotópályázat a Tehénparádéról

A Zoom Magazin és a Focus. brand activation közös nyílt fotópályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy a budapesti CowParade keretében kiállított művészi tehénszobrok a róluk készült művészi fotográfiák révén tovább éljenek.

A fotópályázat kiírói a nézőket művészi igényű fotográfiák készítésére ösztönzik, de a pályaművek elbírálásánál a zsűri nem tesz különbséget professzionális és amatőr fotográfusok között.

Három kategóriában várják a pályaműveket – tudatta lapunkkal a lap szerkesztősége. A tehén kategóriában olyan felvételeket várnak, amelyek a közterületen kiállított műalkotást egészben vagy részben, művészi módon, sajátos perspektívából vagy különleges technikát alkalmazva örökítik meg.
A tehén és az ember kategóriába olyan képek küldhetők, amelyek a tehén és az ember kapcsolatára mint helyzetre reflektálnak, különös tekintettel a teheneket fotózó, vagy a velük közösen pózoló turistákra, illetve a szobrokra reagáló járókelőkre.

A tehén és környezete témában pedig arra a kérdésre várnak választ, hogy miként illeszkedik vagy nem illeszkedik a tehén a környezetébe.

A szeptember 15-ig beküldött pályázatokból szakértő zsűri választ ki ktegóriánként három legjobb alkotást, melyek készítői digitális fényképezőgépet, fotónyomtatót, illetve fotóállványt nyernek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik