Üzleti tippek

Moziünnep – először Exit-különszámmal

Exit-különszám kíséri az idén megrendezésre kerülő Moziünnepet. Az országosan terjesztett ingyenes programfüzet 160 ezer példányban kerül az állványokra.

A Moziünnepet idén augusztus 31. és szeptember 3. között rendezi meg a Francia Filmnapokat is szervező Upperstudio. A Moziünnep országos rendezvénysorozaton 2006-ban 44 településen összesen 74 mozi vett részt. Négy nap alatt több mint 200 filmet láthatnak az érdeklődők az ország egész területén.

Idén először a Moziünnep programjait az Exitből ismerheti meg a nagyközönség. A különszámból a programokon kívül számos érdekességet tudhat meg az olvasó az országosan bemutatásra kerülő filmekről, rendezőkről és a mozi világáról. A különszám országos terjesztését a Boomerang Media végzi. A programfüzet elérhető lesz a mozikban, éttermekben, kávézókban és kiemelt szórakozóhelyeken – tudatta szerkesztőségünkkel a kiadó.

Az Exit készítette a Zene Ünnepe Fesztivál különszámát, valamint idén először a Múzeumok éjszakája rendezvény programjait bemutató ingyenes programfüzetet is, azonban a Sziget Fesztiválon nem vett részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik