Üzleti tippek

Szakmai okokból tiltotta le a Pálffy-interjút Rudi

A köztelevízió híradóját vezető Pálffy István interjút adott a Heti Válasznak, de az MTV elnökének nyomására visszavonta az interjút a hetilap szerint. A híradós lapunknak hangsúlyozta: a tévéelnök csupán szakmailag tartotta rossznak az interjút.

A hetilap csütörtöki számában szerette volna közölni az interjút, de a tévés szakember az utolsó pillanatban visszatáncolt. A hetilap azért akart interjút közölni a közhíradó egyik vezetőjével, mert Pálffy a „hazáért aggódó” jegyzetet közölt a Magyar Rádióban.


A Heti Válasz szerkesztőségétől úgy tudjuk, a Magyar Televízió elnöke, Rudi Zoltán „munkajogi következményekre” hívta fel beosztottja figyelmét. A lap tudni véli, hogy Rudinál nem az verte ki a biztosítékot, hogy Pálffy tévéelnöki ambícióiról beszélt, hanem az, hogy a jelenlegi elnök többfelé kénytelen harcolni, és nem akart újabb frontot nyitni.


Ezzel szemben Pálffy István lapunknak elmondta: Rudi Zoltán semmiféle munkajogi ügyet nem csinált az interjúból, szakmailag tartotta rossznak. “Ennek a nyomásnak engedtem” – mondta a híradós. Hozzátette: éppen arról beszélt a Heti Válasznak, hogy ez a tévéelnöki kérdés nem ambíciója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik