Üzleti tippek

Vevőkör-szélesítés magyar cégeknek a révkomáromi vásáron

Nemzetközi vásár nyílik október 19-én Révkomáromban. A szlovák–magyar határvárosban rendezett, négynapos I. Komexpóra várják azokat a magyar cégeket is, amelyek vevőkörüket Közép-Európában akarják bővíteni.

A Komexpót a győri székhelyű R.I.T.E. Oktatási Stúdió szlovákiai leányvállalata szervezi. Rázsó Ella, a stúdió tulajdonosa hétfőn az MTI-nek elmondta: a kiállítás helyszíne, Révkomárom városa kereskedelmi és gazdasági híd szerepét vállalja a magyar, a szlovák, továbbá a cseh és lengyel cégek között.

A négynapos kiállítás és vásár szakmai programjai, köztük a beszállítói konferencia, továbbá a tájékoztatók a szlovák adózási rendszerről, a cégalapítás feltételeiről, az ingatlanbefektetés és fejlesztés szlovákiai lehetőségeiről mind azt a célt szolgálják, hogy a részt vevő cégek új értékesítési csatornákat találjanak, termékeiket szélesebb körben megismertessék, és gyártmányaikkal, szolgáltatásaikkal bejussanak a külföldi piacokra.

A rendezvényhez tanácsadói szolgálat is kapcsolódik, amelynek keretében a szlovákiai üzleti gyakorlatba nyújt betekintést jogász, könyvelő és adótanácsadó szakember. A vásárnak a révkomáromi sportcsarnok ad helyet. A R.I.T.E. oktatással és rendezvényszervezéssel foglalkozik tíz éve Magyarországon. Három éve alapította szlovákiai leányvállalatát, amely hasonló profilban tevékenykedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik