Üzleti tippek

Jáksó a legismertebb, de Vágót szeretik a legtöbben

Jáksó Lászlót a magyarországi internetezők 98,3 százaléka ismeri. A humoros műsorairól híres Jáksóhoz a válaszadók 43 százaléka pozitívan viszonyul. A hazai internetezők ugyanilyen magas aránya ismeri Anettkát, annak ellenére, hogy országos televízióban vagy rádióban műsorvezetőként ez idáig alig szerepelt – többek között ez derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet GfK Sztár Monitor kutatásának legfrissebb adataiból.


Jáksó a legismertebb, de Vágót szeretik a legtöbben 1

Jáksó könyvbemutatón

Őket Gundel Takács Gábor (98 százalék) és Vágó István (97,9) követi az ismertségi rangsorban, s ők azok, akik az egész mezőnyben a legpozitívabb megítélésnek örvendhetnek: egyaránt 70,4 százalék azok aránya, akik kifejezetten szimpatizálnak a két műsorvezetővel. Ez kimagaslóan nagy aránynak tekinthető.

Csisztu Zsuzsa és Liptai Claudia áll az 5. és 6. helyen, egyaránt 98 százalékos ismertséggel. Kifejezetten magas, 57 százalék azok aránya, akik Liptai Claudiát pozitív színben látják. A két hölgyet a lista legmegosztóbb személyisége, Fábry Sándor követi, akit a válaszadók 97,6 százaléka ismer. Fábry megosztás-indexe kiemelkedően magas a maga 59 százalékával (53 százalék kifejezetten pozitívan viszonyul hozzá), ezt csak a 11. helyen álló Till Attila közelíti meg a maga 52 százalékos indexével.


Jáksó a legismertebb, de Vágót szeretik a legtöbben 2

Stahl Judit

Szellő István a legnépszerűbb híradós a sorban, 95 százalékos ismertség mellett 32 százalék szimpatizál vele, s a válaszadók 51 százaléka számára semleges az őszes hajú hírolvasó személye. 21. helyen áll ismertségben Erős Antónia (93 százalék), aki emellett különösen magas, 61 százalékos pozitív megítélést élvez a magyar lakosság körében.

Vezetéknév nélkül is szert lehet tenni jelentős ismertségre, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Anettka a második (98 százalék), Balázs a 15. (95 százalék), Mónika a 23. (92 százalék), Lilu pedig a 29. helyen (82 százalék) áll a listán.

Rendkívül népszerűek a „főzős műsorok” házigazdái: Stahl Judit az előkelő 12. helyen áll az ismertségi ranglistán (95 százalékkal), Kaszás Géza 82 százalékkal a harmincadik, míg kollégája, Kovács Lázár szorosan követi őt a 34. helyen (74 százalék).

A komolyabb műfajok képviseletében Friderikusz Sándor a legismertebb a 9. helyen a maga 96 százalékával. A régi motorosnak számító Szilágyi János a 25 helyen szerepel (86 százalék), őt pedig a 26. helyen álló Azurák Csaba követi (86 százalék).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik