Üzleti tippek

Sztankóczy András befutott a Magyar Rádióba

admin
admin

2006. 08. 11. 15:12

Sztankóczy András vezeti szeptember elsejétől a Magyar Rádió hírműsoraiért felelős Aktuális szerkesztőséget – közölte Such György, a közszolgálati médium elnöke.

Sztankóczy – aki jelenleg a Magyar Hírlap főmunkatársa – 1997 és 2001 között már dolgozott a rádió hírszerkesztőségében; angolul, franciául és németül beszél felsőfokon – jegyezte meg az elnök, majd hozzátette: minden, az alsóbb szinteket érintő változás Sztankóczy Andrással konzultálva, az ő javaslatára fog megtörténni.

Such György arra a kérdésre, nem rejt-e magában veszélyeket, hogy egy hónappal az önkormányzati választások előtt kerül új ember a posztra, úgy nyilatkozott: „Szerintem az a rizikós, ha így marad minden.” Ugyanakkor az elnök is új embernek számít a Magyar Rádiónál: a korábban a Magyar Narancsot szerkesztő szakember augusztus elsejétől, egy vitatott választás után vezeti a közrádiót, első munkanapján pedig rögtön elbocsátotta két helyettesét.

Az Aktuális szerkesztőség élére azért kell új irányítót kinevezni, mert a tisztséget eddig betöltő Meszleny Lászlót – a Kereszténydemokrata Néppárt jelöltjeként – július harmadikán az Országos Rádió és Televízió Testület tagjává választotta az Országgyűlés; azóta megbízottként Kresz László vezeti a szerkesztőséget.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.