Üzleti tippek

Újra jön a Jóban, rosszban: őszi struktúra a TV2-n

Először a sorozatok terén erősít a csatorna. Augusztus 14-én az Ed indítja a sort. Az elkeseredésében New Yorknak hátat fordító ügyvéd kisvárosi kalandjait humorosan megindító stílusban elmesélő történet folytatásait hétfőtől a Tények előtt sugározzák – tudatta lapunkkal a TV2.

Augusztus 23-tól újabb szériák foglalják el helyüket a képernyőn. A Rejtélyes vírusok nyomában (Eredeti cím: Medical Investigation) az Egészségügyi Intézet nyomozócsoportja és könyörtelen vezetőjük, Dr. Connor a pusztító kórok elleni küzdelmeiről szól. Nyomozásaik során nem csak az ismeretlen betegségekkel kell megküzdeniük: az esetleges pánik elkerülése érdekében a munkát a legnagyobb titoktartás mellett kell végezni. Az első epizód főműsoridőben lesz látható a TV2-n, a további részeket pedig vasárnaponként 16 óra 30-tól kísérhetik figyelemmel a nézők.


Újra jön a Jóban, rosszban: őszi struktúra a TV2-n 1

A médium

Szerdánként jön a Született feleségek második évadja, ezután pedig A médium című misztikus krimisorozat borzolja majd a kedélyeket, a különleges képességekkel bíró Allison DuBois szerepében Patricia Arquette-tel.

A sci-fi akciósorozatok szerelmeseinek jó hír lehet, hogy augusztus 19-től minden szombaton délután a Csillagkapu: Atlantisz szállja meg a TV2 képernyőjét.

A Jóban, rosszban folytatása egyórás gigaepizóddal indul augusztus 25-én pénteken, augusztus 28-án hétfőn pedig minden visszatér a rendes kerékvágásba, és a sorozat a szokott időpontban lesz látható a TV2 műsorán.


Újra jön a Jóban, rosszban: őszi struktúra a TV2-n 2

Született feleségek

Az Áll az alku új szériájának a legnagyobb kérdése, vajon Tibi bácsi játszik-e végre a nyereményért, vagy továbbra is olyan oszlopos tagja marad a csapatnak, mint Gundel Takács Gábor vagy a titokzatos igazgató úr. Augusztus 28-tól az Aktív után tehát újra jön a bőröndnyitogatás.

Szeptembertől újabb sorozatok térnek vissza a képernyőre: a Bűbájos boszorkák és az NCIS is 4-én startol. A Frei Dosszié, az Activity, az Irigy Hónaljmirigy-show, a Szulák Andrea-show és a többi érdekfeszítő műsor is felébred nyári álmából, és hamarosan indul a két gigaprodukció, a MegaTánc és az Egy rém rendes család Budapesten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik