Üzleti tippek

Már 10 ezer SAP Business One-ügyfél

Az SAP bejelentette, hogy világszerte már mintegy 10 000 ügyfél használja a kis- és középvállalatoknak (kkv) szánt ügyviteli rendszerét, az SAP Business One-t. Hazánkban a 2004 novembere óta elérhető szoftvercsomagot jelenleg használó cégek száma meghaladja a kétszázat.

Magyarországon a kisvállalatok számára létfontosságú, hogy az egyre élesedő piaci versenyben is helyt tudjanak állni. A kifejezetten a 10–100 főt foglalkoztató kisvállalatok számára kifejlesztett vállalatirányítási szoftver több mint 40 országspecifikus verzióban érhető el.

„Kevesebb mint két év alatt jutottunk el odáig, hogy ma már több mint 200 cég használja a SAP Business One-t Magyarországon. Ez egyértelműen mutatja, hogy ma Magyarországon a kis- és közepes vállalatok részéről igény van arra, hogy folyamataikat egységesen, strukturált formában tudják kezelni, hiszen ez versenyképességük záloga” – nyilatkozta Veres Zsolt, az SAP regionális kis- és középvállalati értékesítési igazgatója. „A kkv-k olyan globális szállítókban bíznak, akik nem csupán leszállítják ezeket az alkalmazásokat, hanem megbízható, hosszú távú partnerséget nyújtanak, és biztosítják a beruházás hosszú távú védelmét, valamint az igazolt partnerhálózat segítségével széles körű támogatást nyújtanak. Ezekre a kihívásokra az SAP nyújtja a megfelelő választ” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik