Üzleti tippek

Befogadó Munkahely-pályázat indult

A Fővárosi Esélyegyenlőség Módszertani Iroda már második évben írja ki a Befogadó Munkahely-díj pályázatát.

A CSR, azaz a vállalati társadalmi felelősségvállalás egyre inkább terjed a hazai társaságok körében. Így mind gyakrabban jelenik meg pozitív értékként a munkáltatói érzékenység a dolgozók „másságának” figyelembevétele iránt.

A díj két kategóriában, költségvetési és nonprofit szervezetek, továbbá forprofit vállalkozások terén kerül meghirdetésre. A pályázatot a Fővárosi Esélyegyenlőség Módszertani Iroda írja ki és értékeli. A díj odaítéléséről az Elbíráló Bizottság dönt, melybe tagot delegál a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Fővárosi Önkormányzat, a Nonprofit Szövetség, a Fővárosi Munkaügyi Tanács önkormányzati, munkáltatói, és munkavállalói oldala, valamint a szaksajtó egy képviselője.

A pályázatra olyan önkormányzati, kormányzati, vagy magántulajdonú munkáltató (szervezet, intézmény, vállalkozás stb.) műveit várják, melyek budapesti székhellyel vagy telephellyel rendelkeznek, és munkavállalói létszámuk meghaladja az 50 főt.

A díjkiosztásra évente kerül sor, mely pénzjutalommal nem jár ugyan, de a nyertesek használhatják a „Befogadó Munkahely 2006” címet és logót, valamint emlékplakettet kapnak. A díjazottak tevékenységéről és a díjazás indoklásáról ezúttal is kiadvány készül, amelyet eljuttatunk több száz munkáltatóhoz, szakmai szervezetekhez, a sajtó képviselőihez.

A díjra az erre a célra készített pályázati űrlapon lehet pályázni, a beadási határidő 2006. szeptember 30. A pályázatok elbírálása, és a díjkiosztás 2006 novemberében várható.

További információ és pályázati űrlap az iroda honlapján található: www.pestesely.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik