Üzleti tippek

Orbán: a TV2 ne nyilatkozzon butaságokat!

A Fidesz elnöke azt üzente a TV2 vezérigazgatójának, hogy ne nyilatkozzon butaságokat.

Kereszty Gábor korábban tiltakozott amiatt, mert az ellenzéki párt a Jó reggelt, Magyaroszág! szlogennel indít kampányt a Gyurcsány-csomag ellen.

A kereskedelmi tévécsatorna első embere közleményében ezt tudatta szerkesztőségünkkel: „A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy a Fidesz Magyar Polgári Szövetség ‘Jó reggelt, Magyarország!’ címen indított aláírásgyűjtő akciójának semmi köze a TV2 korábban ilyen címen sugárzott reggeli hírműsorához. A TV2 a ‘Jó reggelt Magyarország’ szöveges megjelölést a Magyar Szabadalmi Hivatalnál lajstromoztatta és az a TV2 megítélése szerint, mint oltalom alatt álló, jó hírnevet élvező védjegy, kizárólag a csatorna engedélyével használható. Sajnáljuk, hogy a tényszerűségéről és függetlenségéről ismert hírmagazin címét választotta egy politikai párt. Az aláírásgyűjtés céljával kapcsolatban a TV2 független médiumként természetesen nem kíván állást foglalni.”

Orbán Viktor a TV2 vezérigazgatójának címzett üzenetét a Magyar Televízió Az este című műsorában közölte.

A Fidesz prominens személyiségei által aláírt Jó reggelt, Magyarország! című kiáltványukban arra hívják fel a magyarokat, hogy tiltakozzanak a politikai hazugságok ellen, és csatlakozzon a politikai kiáltvány aláíróihoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik