Üzleti tippek

Mobiltelefonon hamarabb lesz nézhető az Aktív

Aktív Starnews néven indítja a TV2 Magyarországon az első mobiltelefonra szabott televíziós műsort.

2006. július 24-től a t-zoneson wapolók minden délután – már az Aktív esti adása előtt – megnézhetik a műsor sztárhíreinek mobilra vágott változatát. Az 1–3 perces anyag a hazai és a külföldi sztárvilág aktuális pletykáit, botrányait, híreit ismerteti. A letölthető tartalom nagyrészt, de nem teljes mértékben fedi majd az Aktív sztárvilág rovatának tartalmát, s hírei között lesznek olyanok is, amelyek a televízióban nem, csupán a mobilra vágott változatban kapnak majd helyet.

Az Aktív Starnews nem adott időben kínál meghatározott programot, hanem a televíziós adást megelőzően, ki-ki saját igénye szerint töltheti le a mobilra vágott műsort, mégpedig mindennap az Aktív adásba kerülése előtt, sőt a wapolók akár a korábbi sztárhíreket is megtekinthetik – áll a csatorna közleményében.

„A digitális átállást többnyire a televíziókészülék tükrében vizsgáljuk, holott azt sem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy a technológia ezen bőven túlmutat, új és új eszközöket vonultat fel, újabb és újabb igényeket teremtve” – mondta Várdy Zoltán, a TV2 kereskedelemi igazgatója. – „A TV2 új fejlesztése ennél jóval messzebbre megy: igazi újdonsága abban áll, hogy ez az első TV2 által kimondottan mobiltelefonra készített tartalom, s bár összefügg a csatorna egy adott műsorával, tartalma nem csupán annak másolata. Ehhez az újdonsághoz a TV2 az Aktívot választotta, mivel nézeteink szerint a digitális világban csupán az Aktívhoz hasonló erős márka és tartalom jelenthet értéket.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik