Üzleti tippek

A magyar radargyártó kommunikációs tanácsadóval erősít

A biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Pro Patria Electronics a Privy Council Communicationst kérte fel stratégiai kommunikációs tanácsadói feladatok ellátására.

A két vállalat között létrejött megállapodás értelmében a Privy Council feladata, hogy segítse a Pro Patria Electronics kommunikációját. A napi szintű kommunikációs tanácsadáson túl a Privy Council rövid, közép- és hosszú távú kommunikációs stratégiákat dolgoz ki a Pro Patria Electronics hazai és nemzetközi piaci pozicionálása érdekében.

A hazai alapítású Pro Patria Electronics saját fejlesztésű, mikrohullámú technológián alapuló biztonsági és védelmi rendszereinek köszönhetően a legdinamikusabban fejlődő vállalat a magyar biztonságtechnikai piacon. Legfőbb termékeik a Beagle és a Mongoose, melyek az első magyar fejlesztésű radarok. A Pro Patria Electronics Igazgatóságának tagjai dr. Gyarmati István (az International Center for Democratic Transition igazgatója, az EBESZ volt csecsenföldi megbízottja), dr. Friedhart Sellshopp (a NATO korábbi igazgatója) és Bill Fisher (a multimédiafejlesztésekkel foglalkozó amerikai EnglishTown Corporation igazgatója).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik