Üzleti tippek

Hétfőtől új stúdióból sugároz a szegedi Városi Televízió

admin
admin

2006. 07. 21. 15:11

Hétfőtől új, digitális technikával fölszerelt stúdióból sugároz a Városi Televízió Szeged; a műszaki, informatikai eszközök és az új díszletek beszerzésére mintegy 90 millió forintot fordított a cég – közölte Csala Gabriella főszerkesztő.

A nézőknek elsősorban az új díszletek közül jelentkező műsorok jelentik majd az újdonságot, de bízunk benne, hogy észreveszik az új digitális technikával javuló kép- és hangminőséget is – mondta a főszerkesztő. Hozzátette: az új stúdió technikai felszereltsége az országos kereskedelmi televíziók adásrendszerével azonos: az utómunkák és az adás már digitális technológiával készülnek, számítógép-alapú kép- és hangmixer és három új stúdiókamera segíti a televíziósok munkáját – tudatta a szakember.

Az önkormányzati tulajdonú televízió 27 főállású alkalmazottal készíti napi 24 órás – a Hálózat Televízió adása mellett képújságból és 3-3,5 órás saját produkcióból álló – műsorát. Kora este saját műsorainak ismétlésével, hétköznaponként este 7 órakor híradóval, majd magazinműsorokkal jelentkezik a televízió, amely a kábelhálózatokon 70 ezer lakásba jut el. Csala Gabriella elmondta, indulnak azon a pályázaton, amelyet az ORTT hamarosan kiír a város 20-25 kilométeres körzetében fogható földi sugárzású frekvenciára.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.