Üzleti tippek

Lufis promóció a HumanTelexszel

A Danubius Rádió megbízásából egy újszerű és rendhagyó promóciót próbált ki a HumanTelex.

A Kapcsolat napján 10 ezer darab, a rádió színével megegyező – azaz kék és sárga – léggömböt osztottak szét a Felvonulási téren, melyek vezényszóra este 7 órakor egyszerre emelkedtek a levegőbe. A promóció a 2 idegen 1 esküvő társadalmi kutatáshoz kapcsolódott, a lufikhoz rögzített képeslapokon üzenni lehetett az ifjú párnak.

A földet érő lufik megtalálóit arra kérték, hogy adják postára az üzenetet, hogy azokat a Danubius Rádió megoszthassa a friss házaspárral. Már az első héten közel 200 darab képeslap érkezett a rádió szerkesztőségébe. „Ha figyelembe vesszük, hogy a lufik egy része valószínűleg nem lakott területen landolt, akkor ez egy igen jó arány, amely vetekszik egy sikeres fogyasztói promóció eredményével.” – mondta Vajda Judith, a Danubius Rádió promóciós és üzletfejlesztési vezetője.

A promóció nyereményét a Samsung ajánlotta fel, melyet a „felengedők” között sorsoltak ki, a postára adók közül pedig a szerencsésebbek wellnesshétvégével lehetnek gazdagabbak – áll a rádió által kiadott közleményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik