Üzleti tippek

Antigen az Atigristől

admin
admin

2006. 06. 26. 00:00

A közeljövőben még nagyobb súly helyeződik a vírusvédelemre a Microsoft legnagyobb hazai partnerénél, az Atigris Informatika Rt-nél. Július 1-től a Microsoft kínálatában megjelenik az Antigen vírusvédelmi termékcsalád.

Az Antigen a Sybari technológiára épülő, 9 vírusvédelmi motort párhuzamosan futtató nagy biztonságot nyújtó, központilag menedzselhető megoldás a kiszolgálók vírusvédelmére és SPAM szűrésre (Exchange, SMTP Gateway, SPS, LCS, stb). A későbbiekben a vírusvédelmi termékek köre a kliens oldali megoldással is bővülni fog. Manapság a legtöbb támadás az internet felől és a levelező rendszeren keresztül éri a vállalatokat.

Az Atigris ügyfelei az Antigen alkalmazásával költséghatékonyan juthatnak egyszerre kilenc profi vírusvédelmi technológiához (Microsoft Antivírus, Sophos, CA Vet, CA InoculateIT, Norman, Kaspersky, AhnLab, Authentium, VirusBuster).

Az Atigris a licencszállításon és az egyéb Microsoft rendszerek támogatása mellett, szakértő támogatást nyújt nagyvállalati és közbeszerzési ügyfeleinek az Antigen rendszerek bevezetéséhez vagy más rendszerekről való átálláshoz.

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása.
Az Atigris Informatika Rt, a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplője, a Microsoft legnagyobb magyarországi partnere. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság, a dokumentumkezelés, az elektronikus oktatás területén. Olyan jelentős ügyfeleket szolgál ki, mint az OTP Bank Rt., a MOL Rt., a Miniszterelnöki Hivatal. www.atigris.hu

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008

Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.