Üzleti tippek

„Egy délután az egészségért!” – Debrecenbe érkezik a Groupama Egészségnapok sorozat

2006. június 22., Debrecen – Országjáró körútjának harmadik, debreceni állomásához érkezett a Groupama Biztosító „zöld koncepciójának” részét képező programsorozat, a Groupama Egészségnapok. Az öt vidéki helyszín

A Groupama Biztosító „zöld koncepciójának” részeként június 24-én, 13 órától kezdődnek a Groupama Egészségnapok harmadik, debreceni állomásának programjai, az Oláh Gábor utcai stadionban. Az esemény fővédnöke Halász János, Debrecen város országgyűlési képviselője. Az országjáró rendezvénysorozat május elején indult útjára, és szeptember végéig öt vidéki helyszínt érint. A biztosító célja az egészséges és biztonságos életmód népszerűsítése különböző szabadidős vetélkedőkön és családi programokon keresztül.

A debreceni Groupama Egészségnapokon többek között sportbemutatókat (pl. kerékpáros görgő és freestyle show-t, alpinista bemutatót), „Menjünk bringázni” címmel rajzpályázat kiállítást, valamint a Debreceni Speciális Mentőket és Riki kutyát láthatják az érdeklődők. A sokszínű programok között ki lehet próbálni az egészségsátrat is, ahol vérnyomás-, pulzus- és testzsír-méréssel tájékozódhatnak a résztvevők az egészségi állapotukról. A gyermekeket kerékpáros ügyességi- és KRESZ-pályás vetélkedő, mountain bike körverseny, kieséses sprintverseny, lassúsági és más kerékpáros ügyességi verseny, ugrálóvár és grundbirkózás várja.

„Kezdeményezésünkkel a Virágkarnevál városának figyelmét is az aktív életmódra szeretnénk felhívni, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy biztonságban és egészségben élhessünk. A Groupama Egészségnapok a debreceni sportbarátokat és érdeklődőket, valamint a családi körben kikapcsolódni vágyókat egyaránt várja” – mondta François Maresquier, a Groupama Biztosító vezérigazgatója.

A Groupama első képviseletei között nyitott debreceni kirendeltsége 1991 óta van jelen a város életében. A kirendeltség jelenleg 12 főt foglalkoztat, eredményeiket tekintve összes szerződésük éves értéke több mint 200 millió forint. Állandó jelenlétükkel ismertségük és elismertségük évről évre növekvő tendenciát mutat. A szolgáltatások minőségének és az ügyfélszolgálat gördülékeny munkájának köszönhetően a Groupama közkedveltté vált az ügyfelek körében.

A társaság – az egészséges életmódra és a lakókörnyezet fejlesztésére fókuszáló – „zöld koncepciójának” keretében meghirdetett „Groupama a társasházak szebb és jobb környezetéért” tavalyi próbapályázatán a debreceni kirendeltség ügyfelei 400 ezer forintot nyertek. A támogatást a pályázók többek között ereszcsatorna felújításra és a lépcsőház korlátjának cseréjére fordították. Az idei pályázat 11 nyertese között is van debreceni társasház, a győztes 200 ezer forint összegű támogatásban részesül, amelyet járdafelújításra kíván felhasználni.

A Groupama Egészségnapok debreceni állomása után Szeged (augusztus 26.) és Győr városa (szeptember 23.) ad otthont a mozgalmas időtöltést kínáló rendezvénysorozatnak.


###

Groupama Biztosító Zrt. (www.groupama.hu):
A 2004. őszi névváltást megelőzően, a Groupama Biztosító 1991 óta van jelen a magyar piacon. A hazai biztosítótársaságok 11. helyezettje folyamatosan fejlesztett szolgáltatásaival minden stratégiai biztosítási ágban képviselteti magát. Franciaország második legnagyobb biztosítótársasága, a Groupama Csoport 2005-ben elért 13,5 milliárd eurós forgalmával és 10 országban gyűjtött tapasztalatával áll a magyar leányvállalat mögött. Országos hálózatukban Budapesten 3, vidéken 32 irodával rendelkeznek.

További információk:
Groupama Biztosító Zrt.
Paulányi Beáta, marketing osztályvezető (tel.: 06-1-279-4274; e-mail: beata.paulanyi@groupama.hu)

Sajtókapcsolat:
B&D ComMedia Kft.
Dobre Kinga, igazgató (tel.: 06-1-201-2512; e-mail: kinga.dobre@commedia.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik