Üzleti tippek

Derrick újra Magyarországon

Júliustól új, Magyarországon eddig nem sugárzott epizódokkal folytatódik a Derrick a Duna Televízióban.

Az évekkel ezelőtt futott német bűnügyi sorozat II. János Pál pápa kedvenc tévéműsorai közé tartozott.

Stephan Derrick (Horst Tappert) és Harry Klein (Fritz Wepper), a müncheni rendőrkapitányság gyilkossági csoportjának munkatársai 1974 és 1998 között 281 részben nyomoztak, a két főhős pedig már a nyolcvanas években igazi rajongótáborral rendelkezett Magyarországon. Sőt, még viccek is születtek a táskás szemű főszereplőről.


A Duna Televízió nézői közel két éve hétről hétre újra figyelemmel kísérhetik Derrick munkáját. Az idősebb nézők eddig nyolcvanöt részen keresztül nosztalgiázva eleveníthették fel a korábban már látott epizódokat, a fiatalok pedig képet kaphattak, milyen is volt az élet a hetvenes és nyolcvanas évek Németországában – áll a társaság közleményében.

Júliustól Magyarországon eddig még nem látott, a kilencvenes években készült epizódokkal folytatódik a sorozat a Duna Televízióban. Az ötven új részben akciódúsabbak a jelenetek, bonyolultabbak az ügyek, gyorsabbak az autók és modernebb a környezet – Derrick azonban továbbra is a már-már öregurasan megfontolt nyomozó szerepében tűnik fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik