Üzleti tippek

Új franchise-finanszírozási termék várható

A Magyar Franchise Szövetség megtartotta jubileumi és tisztújító közgyűlését, melynek vendége Aladics Sándor, a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgató-helyettese volt.

Aladics előadásában áttekintést adott a vállalkozásfejlesztési forrásokról, a különböző hitelekről és tőkejuttatási formákról. A vezérigazgató-helyettes bejelentette, hogy az MFB a szövetséggel együttműködve tervezi egy franchise-finanszírozási termék kidolgozását is, amelyet várhatóan a szövetség szeptemberi jubileumi nagyrendezvénye (konferencia, kiállítás és gála) keretében jelentenek be, illetve ismertetnek részletesen.

A főtitkári beszámoló, kiemelte az elmúlt 5 év franchise-pályázatait és a II. Nemzeti Fejlesztési Terv kapcsán folyó érdekérvényesítési konzultációkat. A szövetség szeptemberi eredményhirdetéssel kiírta az év franchise-rendszere, az év franchise-átvevője, valamint az év franchise-menedzsere díjakat. Továbbá létrehozta az etikus franchise-kultúra fejlesztéséért alapítványát, amely ugyancsak szeptemberben adja át a „franchise-kultúráért” díját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik