Üzleti tippek

Meghosszabbított határidő a gyorshitel felvételére

A K&H Bank könnyített gyorshitel-konstrukcióját meghosszabbított határidővel, 2006. április 3. és június 30. között továbbra is kiemelkedő kedvezményekkel ajánlja a hazai kis- és középvállalkozók számára. A kedvező kamat mértéke forinthitelek esetén 9,99 százalék.

Az ajánlat ötvözi a piacon fellelhető hasonló konstrukciók előnyeit: tárgyi fedezet és most már 2006. június 30-ig induló költségek nélkül, forinthitelek esetén 9,99 százalékos kamattal, akár 6 havi, bármely magyarországi pénzintézetnél vezetett vállalkozói számlaforgalom igazolásával igényelhető.

A felölelt termékek rövid lejáratú (éven belüli) hitelek, elsősorban folyószámlahitel és rövid lejáratú forgóeszközhitel. A hitel összegét – mely maximuma 50 millió forint – az igazolt számlaforgalom, az eladósodottság mértéke és az ügyfélminősítés függvényében határozza meg a bank. A hitel odaítélésekor kulcsfontosságú, hogy a bank a számlaforgalom igazolására alapozva bizalmat szavaz az ügyfélnek, így a korábbi gyakorlattal szakítva, kevésbé szigorú fedezeti feltételek mellett is nyújt rövid lejáratú hitelt.

A hiteligényléshez elengedhetetlen, hogy az igénylő vállalkozás lezárt pénzügyi évvel rendelkezzen, éves nettó árbevétele ne haladja meg a 700 millió forintot, és 6 havi bankszámlaforgalmat tudjon igazolni bármely magyarországi banknál. A hitelkérelmeket a pénzintézet három munkanap alatt, gyorsított eljárással bírálja el. A hitel igénylése egyszerű, mert csak azokat az iratokat szükséges benyújtani, amelyek a vállalkozások működésére vonatkozóan a bank számára elengedhetetlenül szükséges információkat tartalmaznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik