Üzleti tippek

Új honlap természetjáróknak

A Magyar Természetbarát Szövetség a túrázás, a természetjárás interaktív népszerűsítésére honlapot készíttetett.

A szövetség májusban elkészült weboldalának célja, hogy közelebb hozza a túrázás élményét, felkeltse a természetjárás iránti igényt, főként a fiatalok körében.

A red-stars által tervezett és kivitelezett természetjáróportál nemcsak magát a sportágat, a természetjárást népszerűsíti, hanem számos szükséges és aktuális információt is megad a kezdő és gyakorlott túrázóknak kedvelt tevékenységük támogatására – áll a cég közleményében. A Magyar Természetbarát Szövetség (MTSZ) célja az átfogó internetes megjelenéssel az, hogy az egészséges életmódnak új híveket szerezzen, és minden lelkes túrázót eligazítson, merre induljon, mit vigyen magával, kikkel találkozhat, és hogyan készüljön fel, amikor a természetbe indul.

Többféle tartalomhoz jutnak hozzá az érdeklődők a weboldalon: találkozókról, rendezvényekről, szállásokról, az MTSZ-ről szerezhetnek ismereteket, emellett térképektől, tippeken és érdekes cikkeken keresztül a turista-szakirodalomig, és a hazánkban használatos ösvényjelölő jelekig sok hasznos és fontos információt megtalálnak a szájton.

Folyamatosan frissül a letölthető, éves eseménynaptár, amely a szövetség által ismert összes túráról hírt ad. A természet színeit viselő weboldalhoz egy extranetrendszer is kapcsolódik, amely az MTSZ elnökségi tagjainak munkáját nagyban támogatja. A természetjárók egymással is értekezhetnek a túrákon szerzett élményeikről, vagy társakat is szerezhetnek következő túrájukhoz a weboldalon keresztül, ugyanis az egyirányú tartalmak mellett Fórum funkció támogatja a közösségépítést a természetjárók szájtján. Az oldal létrehozását a Nemzeti Civil Alapprogram támogatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik